search icon

Звездите

Жени засегна Ели Гигова: Искам да съм богаташка като теб!

Жени Калканджиева стана поредната звездна съквартирантка след Людмила Захажаева, която успя да вбеси Ели Гигова

Жени Калканджиева стана поредната звездна съквартирантка след Людмила Захажаева, която успя да вбеси Ели Гигова.

Досега богатата наследница на оръжейни бос Николай Гигов бе сред най-тихите и кротки участници в шоуто, но нервите й изглежда отслабнаха и все по-често избухва в Къщата. Повод да повиши глас й даде изказване на Калканджиева, с която отмаряха в двора под слънчевите лъчи. Двете си говореха за бъдещето и за мечтите си и миската сподели, че иска да е като Ели.

„Мечтата ми е да съм това, което си ти – богаташка по рождение и да не се налага да работя. Да мога да си живея спокойно и да купонясвам, а след като стана на 50, да пътувам непрекъснато”, заяви Калканджиева.

Признанието й обаче засегна Ели, даже я вбеси. Тя побърза да уточни, че животът й всъщност не е толкова розов и се е борила, за да постигне много неща. Гигова уточни, че за хората в Западна Европа именно това е стереотипът на мислене, но тя не смята за нормално да не се работи.

„Всеки трябва да се труди и да си плаща данъците. Не можем да говорим за богатство, а възрастните в България едвам да свързват двата края”, с тъга добави Гигова.

Свързани новини