search icon

Звездите

Анелия обяви заглавието на новия си албум

Новият албум на Анелия ще бъде факт скоро. Той ще носи заглавието “Феноменална”, анонсират от музикална компания “Пайнер”

Новият албум на Анелия ще бъде факт скоро. Той ще носи заглавието “Феноменална”, анонсират от музикална компания “Пайнер”.

Изпълнителката вече засне и фотосесия за обложката на проекта, като съвсем скоро ще покаже визията, с която е избрала да поднесе песните си.

“Измина много време от последния ми албум и е сега ще събера песните си в нов, с който искам да събудя емоции у хората” - категорична е Анелия пред Планета ТВ.

“За мен работата по албума е огромно удоволствие, защото имам възможност да работя със страхотни професионалисти. Нямам търпение да покажа какво сме сътворили” - допълва тя. Предстои певицата да заснеме и нов видеоклип.

В началото на лятото тя пусна “Изведнъж” – трио с Йоргос Ясемис и рапъра The Rook, който се превърна в един от големите хитове на лятото. Анелия взе участие и в лятното турне “Планета Лято 2014”, където поднесе в микс песните “Феноменална”, “Искам те, полудявам”, “Твоя съм” и “Изведнъж”, пише signal.bg.

Свързани новини