search icon

Любопитно

Мартин Мартинов изхвърча от Къщата!

Мистър България Мартин Мартинов бе първият изгонен от шоуто "ВИП Брадър"

Мистър България Мартин Мартинов бе първият изгонен от шоуто "ВИП Брадър".

Той събра едва 17 % подкрепа от феновете на шоуто.

Красавецът бе изпратен с аплодисменти от останалите съквартиранти. Сред тях не присъства единствено естрадната певица Йорданка Христова, която, въпреки че бе също номинирана, си бе полегнала блажено да спи.

Моделът, който получи доста критики за пасивното си поведение, не впечатли аудиторията с нищо, а надутото му държание вбеси дори иначе симпатизиращия му Евгени Минчев, коментират зрители на предаването.

„Само се прави на интересен и парадира с тялото, което има, но нищо повече. Безкрайно скучен и досаден е, да не говорим, че определено не е ВИП, както останалите. Трябва да си ходи - не ми е приятен", произнесе присъдата на Мартинов Лорда.



Последните дни стройният хубавелник също започна да се чувства не на място в Къщата и дори на няколко пъти сподели съмненията си пред „ВИП Брадър", че може би е по-разумно да си отиде.

„Не мога да бъда себе си. Заобиколен съм с хора, които ми пречат да покажа личността си. Имам усещането, че съм притиснат до стената и от мен се очаква да се държа по определен начин, който обаче е в абсолютно противоречие с характера ми", изля мъката си Мартин в изповедалнята на шоуто.

Злите езици шушукат, че любовните неуспехи на плейбоя в Къщата са една от причините да иска час по-скоро да излезе от шоуто. Въпреки че усилено се умилкваше около плеймейтката Ели Кучкова и фолк певицата Кали, Мартинов претърпя пълен крах в опитите си да забие поне една от звездите в „Образцовия дом".

Според запознати именно това била уговорката между него и продуцентите на шоуто - да успее да омае някоя от дамите. Уви, никой не падна в капана му. Единственият, проявил сексуален интерес към него, бе Евгени Минчев.

Свързани новини