search icon

Любопитно

U2 пускат новия си албум на диск на 10 октомври

След като пуснаха безплатно новия си албум за потребителите на услугата iTunes, рокаджиите от U2 ще го пуснат в продажба като диск на 10 октомври

След като пуснаха безплатно новия си албум за потребителите на услугата iTunes, рокаджиите от U2 ще го пуснат в продажба като диск на 10 октомври, съобщи френският клон на музикалната компания "Юнивърсъл".

Обикновеният диск с албума Songs of Innocence ще включва 11 парчета, които за всеобща изненада бяха представени на 10 септември в Сан Франциско при показването на новите продукти на "Епъл". "Ограничено издание" ще предложи още "две нечувани песни", "две алтернативни версии" и "шест акустични песни", уточнява музикалната компания.

На черно-бялата обложка има снимка на барабаниста на групата Лари Мълън-младши, който прегръща 18-годишния си син, чието лице не се вижда, а само голото му тяло. Фронтменът Боно и неговите колеги обясняват, че снимката напомня обложки от първия диск на U2 Boy от 1980 и на емблематичния War от 1983 г., които показват лице на дете в черно-бяло.

Една седмица след като пусна автоматично албума на U2 за 500-те милиона потребители на услугата iTunes, Епъл трябваше да започне процедура недоволните, които не искат да имат диска на компютъра си, да могат да го изтриват, пише БГНЕС.

Свързани новини