search icon

Top stories

Венета Райкова: Била съм жертва на черна магия

Самата тя усетила, че нещо не е наред, когато близките й започнали да боледуват

Венета Райкова е била жертва на черна магия, но в началото пренебрегвала знаците.

Самата тя усетила, че нещо не е наред, когато близките й започнали да боледуват и да се случват странни неща, това сподели водещата в предаването на Люба Кулезич.

Според Райкова тези неща в крайна сметка се връщат на онези, които са правили магии. "Цяло лято около мен падаха перца от птици. Това са знаци, че Господ те пази и е около теб.", заяви бившата водеща на "Горещо".

Относно слуховете за прекратяването на предаването "Горещо" тя заяви, че сама е решила да напусне и да не продължи договора си с продуцентите. Решението й е обмисляно от преди 3 години и просто е чакала подходящ момент. "Правата са на продуцентите и ако решат, могат да вземат друга водеща.", допълни Райкова.

Време е за нова промяна за Венета и при нея това е свързано със старта на VIP Brother. Тя е поканена като коментатор в предаването "Голямата уста", което ще обсъжда играта на участниците в реалитито.

"Аз исках промяната. Поканиха ме в Биг Брадър и там ще хвърля цялата си енергия.", обясни Венета Райкова. За бъдещи проекти водещата не отхвърля възможността да се занимава и с политика.

Свързани новини