search icon

Любопитно

Ники Кънчев се стопи

Ники Кънчев се стопи преди старта на новия сезон на "ВИП брадър"

Ники Кънчев се стопи преди старта на новия сезон на "ВИП брадър".

Телевизионерът е смъкнал повече от 15 килограма. Кънчев е успял да се раздели окончателно и с "биреното коремче", което имаше.

Ники се появи на пресконференция за новия сезон на шоуто и веднага предизвика оживени реакции, че изглежда и много по-млад от преди. Повече от година Кънчев се бори с килограмите и вече има повече от добър резултат. Той се храни разделно и редовно тренира волейбол.

"Другари и другарки, днес сме се събрали на тържествено заседание по случай 13-ия конгрес, сезон на „Биг брадър“, шестия на „ВИП Брадър“ и манифестация по повод причината тази година „ВИП Брадър“ да се превърне в Образцов дом - 70-годишнината от 9 септември 1944", с тези думи Кънчев даде старт на събитието. Според продуцентите предаването щяло да бъде повече от провокативно.

Първите двама сигурни участници в шоуто са Йорданка Христова и Евгени Минчев. Паркетният лъв се забърка в нов скандал с обещанието си да даде хонорара си за благотворителност. Парите му няма да отидат за някоя благотворителна кауза в България, а ще бъдат дарени за кауза в Лондон. Минчев веднага беше нападнат от фенове на предаването, че вместо да прави дарение за бедстващите от наводненията, ще подпомогне Обединеното кралство.

Свързани новини