search icon

Звездите

Ник Кенън обича Марая Кери въпреки раздялата

Продуцентът Ник Кенън заяви, че винаги ще обича бившата си половинка Марая Кери, въпреки раздялата им

Продуцентът Ник Кенън заяви, че винаги ще обича бившата си половинка Марая Кери, въпреки раздялата им.

Кенън изрази в Туитър любовта и признателността си към майката на близнаците си за всичко, което тя е внесла в живота му.

"Обичам Марая Кери и това никога няма да се промени", написа той, като защити бившата си половинка от критиките, с които бе засипана след раздялата им.



Според него обидите са крайно неуместни. "Това, което ме дразни най-много, е да чувам как хората злословят по адрес на Марая Кери. Аз винаги ще й бъда задължен, защото тя ме благослови с нашите деца… Винаги безусловно ще я обичам за това и за още много други неща. Марая Кери е страхотна майка и аз й се доверявам с цялото си сърце", написа още той.



Ник коментира и слуховете, които се появиха след обявяването на раздялата им, и призна, че се е разгневил от част от публикациите. "Заради семейството си аз никога няма да издам лична информация. Хората обаче бързо рисуват отрицателни картини, а слуховете се разпространяват още по-бързо. За сведение, никога не съм и няма да направя изявление относно брака си", сподели той.



"Ако медиите искат да ме описват като "лошия", добре, но не е честно да се въвличат в това… Извинявам се на всички, попаднали по някакъв начин в тази драма", написа Ник Кенън в Туитър, пише БГНЕС.

Свързани новини