search icon

Интимно

Иво Аръков имал връзка с Мариус Куркински, живял в апартамента му

Последната връзка на Мариус Куркински датира от лятото на 2012 г., споделят паметливи хроникьори

Последната връзка на Мариус Куркински датира от лятото на 2012 г., споделят паметливи хроникьори.

Тогава ексцентрикът бе в обятията на гардеробиер от Младежкия театър, с когото изживя любовен романс в рамките на половин година.

Връзката им обаче приключила, след като Мариус хвана в изневяра любимия си, пише "Слава".

Точно в това време в живота на Куркински се появява именно амбициозният Иво Аръков. Младата надежда на киното се превърна в първи любимец на театрала, който дори му повери главна роля в своя постановка и според театрали двамата имали връзка.

В театралните среди още се говори за начините, по които режисьорът е ухажвал сексапилния актьор, но в крайна сметка отношенията им претърпяха крах, който разби сърцето и покоя на Мариус.

Според шокиращия слух между двамата е имало нещо и Иво дори е живял в апартамента му в продължение на няколко седмици. В един момент обаче Аръков се опомнил и напуснал ментора си.

*Иво

Иво зарязал Куркински броени дни преди премиерата на нова постановка заради амбиции в телевизионното кино. Съкрушеният режисьор обаче остана верен на несподелената си любов към Аръков и така и не погледна към друг мъж.

Приятели на Мариус признават, че от мъка по Иво той дори е посегнал към дрогата. Факт е, че Куркински изпадна в тежка депресия и замрази за повече от половин година всичките си творчески ангажименти.

Сред театралите емоционалният и романтичен Мариус е известен с предаността към партньорите си.

Талантливият режисьор никога не е сменял гаджетата като носни кърпички и любовите му буквално се броят на пръсти.

Освен Иво Аръков най-известната от тях е с красавеца Владо Карамазов, който бе негов фаворит преди 10 години.

*Мариус

Свързани новини