search icon

Top stories

Николета мами закона с евтини номера (снимка)

Плеймейтката не спазва закона за поставянето на колан, като за да заблуди властите, го поставя зад себе си, върху гърба на седалката

Николета Лозанова мами закона за пътищата с евтини номерца.

Плеймейтката не спазва закона за поставянето на колан, като за да заблуди властите, го поставя зад себе си, върху гърба на седалката, пише kliuki.net. Този трик е добре познат на повечето шофьори, които искат да заобикалят правилата на пътя. Не за друго, а защото ги мързи да си слагат колан.

Дали Николета Лозанова не си слага колан от мързел, или за да не си измачка марковите роклички, не е ясно. Но едва ли, ако я спрат на пътя и видят „тънкото“ и нарушение, катаджиите ще я подминат без солидна глоба.

Разбира се, Николета бълха я ухапала за някакви си 50-100 лева, но не там е въпросът. Някак си не й отива точно на нея да прави такива евтини номерца, а в същото време да го играе много социално отговорна и примерна.

Съвсем наскоро тя се изтъкна във Фейсбук колко голям хуманист, алтруист и прочие позитивен човек е, като заклейми всички, които се заливат с вода като мокри овце. За сметка на това, тя обичала да подкрепя социални каузи, като онази с банана...

Свързани новини