search icon

Любопитно

Блатечки сменя филм заради Скарлет Йохансон

Той смяташе да кръсти лентата си „Люси”, но плановете му се обърнаха

Актьорът Асен Блатечки търси ново заглавие за дебютния си режисьорски филм.

Той смяташе да кръсти лентата си „Люси”, но плановете му се обърнаха с главата надолу заради Скарлет Йохансон, информира електронното издание fakti.bg.

Преди половин месец на големия екран се появи творбата на режисьора Люк Бесон - „Люси”, където холивудската красавица изпълнява главната роля.

Блатечки обясни, че според неговата и на целия му екип идея името „Люси” в българския филм е имало много по-голям смисъл, отколкото при филма на Бесон.

Дали това е така, ще стане ясно преди Коледа, когато е кинодебютът на Асен. Сефтето си като кинорежисьор Блатечки прави съвместно с Катерина Горанова – жената, с която живя дълги години и двамата имат дъщеря Катерина. Той я напусна заради връзката си модела Диляна Попова, която е бременна от него.

На 25 август Блатечки събира за нови снимки целия екип, който участва в дебютния му филм. Това са Калин Врачански, Силвия Петкова, Веселин Калановски, Пламен Манасиев. В каста влиза и Лиляна Станилова - до момента позната на столичани като художничка, а не толкова ката актриса.

Самият Асен също играе в лентата. Той влиза в кожата на автомобилен състезател, който търси възмездие за смъртта на любимата си.

Лентата е продуцирана от „Камера” ООД със съдействието на Националния филмов център, оператори са Димитър Гочев и Радослав Гочев, а сценарият е на актьора Алексей Кожухаров, работил и по сценариите на сериалите „Той и тя”, „Морска сол”, тв шоуто „Пълна лудница”.

Свързани новини