search icon

Любопитно

Митко Пайнера иска да разкара Райна

Райна обмисля сериозно да напусне „Пайнер"

Райна обмисля сериозно да напусне „Пайнер", тъвърдят нейни колежки, пише „Всеки ден''.

Македонското пиле била бясна, защото от компанията буквално се изгаврили с нея, отказвайки й участие в турнето на „Планета" в последния момент, без да дадат никакви обяснения за причината. За да се включи в концертния тур, Райна отказала редица ангажименти и дори съкратила престоя си в Охрид, където бе по работа, за да се подготви и да репетира с балета си в България. Митко Пайнера обаче не сметнал за нужно да уведоми по-рано певицата за промяната в избора на изпълнители и така тя се оказала в небрано лозе, когато се върнала в страната. Само ден преди турнето се оказало, че Райна няма да участва.

„Това си бе чист удар под кръста. Как може да й кажат в последния момент, че няма да участва, при положение че тя си прекъсна почивката, за да си дойде у нас. Има пълно право да е бясна", коментират близки на певицата. Злите езици пък шушукат, че шефът на „Пайнер" отдавна търсел начин да се отърве от Райна, но все не намирал пролука в договора й, която да му позволи да я натири. Да прецака певицата в последния момент и по този начин да я накара сама да напусне, било премерен и абсолютно целенасочен трик.



„За един работодател винаги е по-добре служителите да напуснат, отколкото той да ги гони. За никого не е тайна, че тя отдавна не се радва на славата, която имаше в годните, когато правеше дуети с Константин. От известно време Райна му носи по-скоро загуби, а пък е прекалено устата и непрекъснато създава проблеми. Сега най-много да се уреди във фолклорния канал, но и това не е много сигурно", споделят от чалга компанията.

Самата Райна пък сподели преди време, че обмисля сериозно да се преориентира към правенето на народна музика. За целта певицата отиде да записва и снима клипове край Охридското езеро, където и срещна последния си приятел. „Чувствам се пренаситена от чалгата и кючеците. Те са за по-млади и разкрепостени изпълнителки. Аз вече гоня 30-те, тези неща не са за мен. Нищо чудно скоро да се разделя с „Пайнер" и да тръгна по друг път", жалваше се Райна преди време.

Свързани новини