search icon

Top stories

Уди Алън мрази филмите си

Той почти никога не успява да реализира напълно първоначалните идеи в сценария си

Уди Алън разкри в откровено интервю пред журналиста Джош Хоровиц, че мрази филмите си.

Той почти никога не успява да реализира напълно първоначалните идеи в сценария си и до голяма степен го отдава на актьорите, които са твърде емоционални и често изричат репликите не както той си ги е представял.

Алън направи не особено ласкав коментар за играта на последната си муза Ема Стоун, която участва в най-новата му лента "Магия на лунна светлина":

"Ема трябва да подаде дадена реплика и си представям как ще стане чудно. Правим го, но тя не иска да каже точно тези думи или пък трябва да сменим локацията, защото слънцето й е твърде силно".

Алън е критичен както към себе си, така и към актьорите, но не пести похвали, когато те се справят блестящо. Никога няма да забрави работата си с Кейт Бланшет и Скарлет Йохансон например.

"Години наред в повечето ми филми участвам и аз. После започнах да режисирам предимно за жени. Работил съм с прекрасни актриси. Мъжете също са страхотни, но те винаги са заети. Сега работя с Хоакин Финикс, който е много талантлив, също и с Шон Пен. Не съм имал възможността да режисирам Пачино, Де Ниро, Никълсън. Бих желал да направя нещо с тях, а и с Кевин Спейси, ако имам подходяща роля за него, бих го викнал на мига!".

Алън признава, че филмите му не са касови хитове и много малко от тях са имали финансов успех, но това не го демотивира.

Свързани новини