search icon

Звездите

Ангел: Работя в нова посока и подготвям албум

Ангел подготвя новия си музикален албум, който до няколко месеца трябва да бъде факт

Ангел подготвя новия си музикален албум, който до няколко месеца трябва да бъде факт.

Това разкри изпълнителят при гостуването си в "Открит микрофон", пише Signal.bg.

Той сподели, че е изключително доволен от жеста, който Алисия е направила към него като е приела с удоволствие да се включи в актуалния му хит "Плачи сега".

"Тя ми помогна много. Условието й беше клипът изцяло да го поеме тя, което за мен беше още по-добре, че тя ще помогне да направи целия стайлинг и абсолютно всичко." - разказа той.

Успехът на парчето със сигурност ще се отрази на новата посока в стила на изпълнителя на Ара Мюзик.

"Мисля да се ориентирам към тази посока. Работим в момента и това е причината да не съм изкарал песен за лятото. Имам три нови песни, които са записани и са готови, но заради тази песен с Алисия решихме, че ще променим малко стила и ще правим по-различни неща от тези, които досега съм правил" - каза той.

Певецът поясни още: "Тези песни, които ги имам, са в типичния ми стил и сме ги оставили за по-нататък. Аз работя и за албум. В края на годината ще бъде издаден мой втори самостоятелен албум. Това не пречи, че ги имам тези песни, те не се губят - ще са в албума, може би ще пусне и една от тях самостоятелно".

Ангел подчерта, че в момента подготвя нов сингъл, който най-вероятно ще излезе през есента.

"Решихме да направим пак нещо стойностно и различно. За никого не е е тайна, че Алисия е много различна от масовата попфолк музика, която правят певиците. Ще направя нещо, в което пак да си го има елементът на попфолка, но да е в този стил на Алисия. Продуцентът ми одобрява и точно това иска. Идеята за "Плачи сега" дойде от него" - обясни певецът.

Свързани новини