search icon

Top stories

Ицо 100-те манекенки: Не съм си взел подаръците от Биляна

''Който се е надявал да ходи на сватба, може да го поканим на разваляне на годежа''

Популярният бизнесмен Христо Сираков неотдавна имаше много сериозни намерения към бившата танцьорка Биляна Евгениева.

Красавицата обаче беше спипана от папараците на Николета Лозанова в изневяра с футболиста Благо Георгиев. След това известният като Ицо 100-те манекенки сложил край на отношенията си с нея.

"Аз съм весел човек, обичам да се веселя. Забавлявахме се заедно. Искахме да направим един празник, който някои хора го нарекоха годеж. Но да мислиш, че ще правя годеж след месец и половина, не е сериозно. Който се е надявал да ходи на сватба, може да го поканим на разваляне на годежа", разказа Сираков в "Тази събота" по bTV, пише inews.bg.

Влюбчивият бизнесмен моментално помолил Биляна да се изнесе от дома му, след като видял разкритията в предаването. Не се е чувал с неверницата и не се интересува какво би му казала тя, защото е проявила неуважение и неблагодарност към него.

"Не съм си искал подаръците. Като ми дадат нещата обратно, ще се почувствам по-малко неизползван ли?! Няма как да не си щедър като обичаш някой и искаш да си с него. Подаръците са нещо, което прави повече удоволствие на мен, отколкото на другия", допълни още той.

Що се отнася до финансовото му състояние, признава, че мрази думата богаташ. Според него богатството е като лодката – винаги ще има някоя с 30 см по-дълга. Важното за него е да има достатъчно, за да живее.

Свързани новини