search icon

Любопитно

Истерия по Джаред Лето! Изкупиха ВИП пакетите за среща със звездата

Преправят фестивалното градче, за да побере всички желаещи да видят 30 SECONDS TO MARS отблизо!

SOFIA ROCKS 2014 отваря врати след по-малко от 24 часа и феновете на THE OFFSPRING, 30 SECONDS TO MARS, SKILLET, MANDO DIAO и ALCEST, стават все по-нетърпеливи.

След вчерашното пре-парти, с живото предаване на мача на Григор Димитров от Уимбълдън, събрал над 2 000 фена на тениса, днес строежът на зоните продължава.

Организаторите споделят, че в последната седмица интересът към събитието е нараснал значително. С най-голямо нетърпение се очаква и пристигането на Джаред Лето и бандата му 30 SECONDS TO MARS, за която VIP пакетите включващи среща със звездите, автограф и лична снимка, са вече изчерпани.



Цените от 250 и 500 долара, явно не са стреснали феновете от България и региона, тъй като дори отпуснатата допълнително бройка е била продадена в рамките на няколко часа.

„Всъщност в момента се налага да разместим почти всичко в бекстейдж зоната, за да изградим изцяло ново помещение, което да побере всички закупили VIP пакети в последните няколко дни. Front of Stage билетите също са пред изчерпване, така че е хубаво да се снабдите с такъв още днес, ако искате да видите любимия си артист отблизо.“, заяви Петър Петров, организатор на SOFIA ROCKS.



Билети ще се продават и на място в деня на фестивала. Вратите отварят точно в 14:00 часа, а всички групи се очаква да пристигнат в София още днес с изключение на MARS, които летят веднага след концерта си в Румъния.
Събитието е в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за европейска столица на културата през 2019.

Sofia Rocks 2014 e на 6 юли и на сцената на събитието ще видим 30 SECONDS TO MARS, THE OFFSPRING, SKILLET, MANDO DIAO, ALCEST и OSSSY. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет. Цена билетите: 90 и 110 лв.

Свързани новини