search icon

Звездите

Филип Киркоров: Гордея се, че съм българин

През сълзи роденият във Варна певец сподели, че все още сънува на български

"Гордея се, че съм българин", каза Филип Киркоров снощи по време на концерта си в препълнената зала на Двореца на културата и спорта "В. Левски" във Велико Търново.

През сълзи роденият във Варна певец сподели, че все още сънува на български и развя родното знаме. Овациите за него не спряха през цялото време на концерта му, който е част от грандиозния спектакъл "Другой".

В шоуто е използвана 3D технология, ефектна сценография, огромни видеоекрани, падащи завеси, светлини, анимационни и компютърни ефекти, а така също фойерверки и пиротехника.

Сцената на шест нива бе един от най-ефектните моменти в програмата. По време на двучасовото шоуто Киркоров и балетът смениха повече от 20 атрактивни визии.



Руската звезда пристигна за концерта си в старата столица с три тира техника и над 50 души екип, сред които балет, личен диетолог, гримьор, фризьор и технически състав, който изгради супермодерната сцена в ДКС.

Мултимилионното шоу "Другой" е най-скъпата, бляскава и зрелищна програма, създавана от Филип Киркоров.

Това шоу няма еквивалент както по брой на посетилите го зрители, така и по количеството награди, което е спечелило. След премиерата му преди три години в Кремълския Дворец, незабравимото представление са посетили повече от милион зрители в Русия и целия свят.

Свързани новини