search icon

Любопитно

Мис Футбол: Щяхме да пребием всички на Мондиала!

Мис Национален отбор по футбол Тереза Райкова не изпуска мач от световното първенство

Мис Национален отбор по футбол Тереза Райкова не изпуска мач от световното първенство.

Красавицата гледа до късно двубоите от Мондиала и после си доспива през деня.

"По принцип съм фенка много на Испания, Бразилия и Португалия. Но и трите отбора се представят много зле. Тези тимове са по-темпераментни и това ми допада. Най-секси на световното е Фернандо Торес. Едновременно с това е и много сдържан, това ме привлича", каза Тери пред standartnews.com.

"Но честно да си призная, Холандия играят най-силно и ако трябва да заложа, бих избрала "лалетата" за световен шампион. Ван Перси се представя невероятно", добави красавицата.



До скоро тя гледаше мачове в Плевен с приятели. "За тези от 22,00 ч сядаме в заведение. Най-много обичам да пия мохито и да хапвам риба, докато викаме за любимите си тимове. Вече ще гледам мачовете в София, тъй като ще участвам в предаванията на БНТ за Мондиала", добави Тери.

"Има много изненади на финалите. Отбори като Коста Рика и Алжир печелят без проблем срещу грандовете, което ме шокира. Смея да твърдя, че ако България бе в Бразилия, то щяхме да пребием всички. Надявам се на европейското, което предстои, да се класираме. Мисля, че ние и Италия ще бъдем в челото, а Хърватия ще играе бараж в нашата група", завърши Райкова.

Свързани новини