search icon

Звездите

Борис Дали: Много е важно да пееш песни, които ти отиват

"Когато имаш хубава песен, хората го виждат това и оценяват"

"Когато имаш хубава песен, хората го виждат това и оценяват. Много е важно да си искрен като изпълнител и да ти отива тази песен, която ще пееш" - заяви Борис Дали в "Открит микрофон" на Signal.bg.

За актуалния си проект "Ще си говорим пак" той е работил с Николай Пашев и Росен Димитров.

"Правихме няколко текста за тази мелодия. Имаше един много хубав, който Мария Христова ми по прави, но Росен точно усети мелодията. Аз записах песента и с двата текста. Но този се лееше - ето това е много важно. Другият текст е по-любовен. Идеята за клипа мислихме заедно с Николай Скерлев и с Пашев" - разказва певецът.

Борис Дали споделя, че тази година иска да предложи на публиката доста нови проекти и разкрива, че съвсем скоро ще пусне още една нова песен.

"Тази година ще напъна по-сериозно. Миналата имах някакви други ангажименти. Имам още една фолклорна песен, която не съм решил кога да я пусни. Правя нова попфолк песен, която е почти готова, на Драганински е. Той напоследък рядко прави песни, но пък ги прави хубави, което е по-добре. Парчето е бързичко и ще излезе това лято. Имам още два-три проекта, които подготвяме. Искам да пусна и фолклорен албум тази година. Имам песните и защо да не ги събера в диск" - обяснява изпълнителят.

Сред предстоящите парчета ще има композиции и на други актуални композитори

"Дай, Боже, да попадна на още хубави песни. Оцко го чакам за нова песен. Аз не му се бъркам да му казвам какво да направи и да му давам насоки. Той като стои отстрани и ме наблюдава, знае какво ми отива" - пояснява певецът.

Борис Дали е убеден, че когато животът на хората е по-труден и в недоимък, трудно е и за музикантите.

"На хората им липсва парата. Има веселба, но не е както преди. Когато имаш пари и като излезеш, ти е весело. Това се отразява на всичко" - подчертава той.

Вижте какво още сподели Борис Дали в "Открит микрофон" с Емилия Стоянова.

Свързани новини