search icon

Звездите

Дъглас се хвали с ново отношение към Зита-Джоунс

Американският актьор Майкъл Дъглас се похвали, че след като се събрал със съпругата си колежка Катрин Зита-Джоунс сексуалният им живот се е подобрил

Американският актьор Майкъл Дъглас се похвали, че след като се събрал със съпругата си колежка Катрин Зита-Джоунс сексуалният им живот се е подобрил.

69-годишната звезда призна, че е преосмислил грешките си и е променил отношението си към жена си. "Когато си млад, вълнува те какво ще си помислят другите. И приемаш човека, който ти е най-близък, като нещо, което ти се полага. Хабиш много енергия за непознати, за да направиш добро впечатление. Когато ставаш по-възрастен, фокусираш максимална енергия върху близките си, върху семейството. Ставаш внимателен с тях", сподели Дъглас.

Разцъфтяли са не само личностните отношения на Майкъл с близките, но и сексуалния му живот с Катрин. "В сексуален план ли? Сега аз се чувствам по-добре", каза актьорът.

Дъглас и Зега-Джоунс, които имат две свои деца, известно време живяха разделени, но след това отново се събраха. Според слуховете през септември звездната двойка смята да повтори брачните си обети, пише БГНЕС.

Свързани новини