search icon

Звездите

Селин Дион сменя съпруга си с негов приятел

За пръв път от началото на своята кариера канадската певица Селин Дион ще има нов импресарио, след като съпругът й Рене Анжелил каза, че напуска поста, който заемаше повече от 30 години

За пръв път от началото на своята кариера канадската певица Селин Дион ще има нов импресарио, след като съпругът й Рене Анжелил каза, че напуска поста, който заемаше повече от 30 години.

Новият импресарио ще бъде неговият дългогодишен приятел Алдo Гиампаоло. Той ще оглави компанията "Les Productions Feeling". Селин и Рене са изпълнени с доверие. Те признават, че стъпката е направена след общо съгласие, след като Рене я бе предложил още преди няколко години. Гиампаоло твърди, че сътрудничи вече повече от 25 години на двойката от Квебек. Самият Рене Анжелил, който е на 72 години, е опериран от рак на гърлото.

*Селин и Рене

Той ще остане свързан с "Les Productions Feeling" в качеството си на председател на на административния съвет, се казва в комюнике. Новият импресарио на Селин Дион има 25-годишен "стаж" в шоубизнеса. Той е работел за Сирк дю солей от 2005 до 2011 г. Селин Дион среща Рене Анжелил в началото на своята кариера като певица през 1981 г. Тя е на 12 години, а той - на 38. Двойката има три деца, пише БГНЕС.

*Алдо

Свързани новини