search icon

Звездите

Суки Уoтърхаус ще участва в продължението на "Дивергенти"

Британският модел Суки Уотърхаус ще бъде част от актьорския състав на продължението на филма "Дивергенти", което ще носи заглавието Insurgent

Британският модел Суки Уотърхаус ще бъде част от актьорския състав на продължението на филма "Дивергенти", което ще носи заглавието Insurgent.

Режисьор на продължението ще бъде Робърт Швентке. Сценарият е на Браян Дъфилд и Акива Голдсман. Филмът разказва за свят, в който хората са разделени на различни групи според социалната си стойност. Уотърхаус ще изиграе Марлене, която е част от групата Неустрашими.

Очаква се премиерата да бъде на 20 март 2015 г.

Първият филм по поредицата на Вероника Рот "Дивергенти" излезе през март тази година и донесе печалби от 254,3 милиона долара.

Суки Уотърхаус е британски модел, лице на модната марка Burberry. Тя е работила в кампании на марки като Swatch, H&M и Max Studio. В момента има връзка с американския актьор Брадли Купър. Актьорската кариера на модела започва през 2010 г. в сериала Material Girl. През 2012 г. се снима в Rachael и Pusher. През октомври тази година ще бъде премиерата на Love, Rosie, в който тя изпълнява ролята на Бетъни, пише БГНЕС.

Свързани новини