search icon

Звездите

Адриана напуска Diapason Records разочарована

Фолк певицата Адриана споделя, че ще търси професионална реализация на друго място

Адриана напуска Diapason Records разочарована. Фолк певицата споделя, че ще търси професионална реализация на друго място.

Изпълнителката е разочарована от компанията, в която е от две години. Тя вече е наела адвокат, който да задвижи напускането ѝ.

Въпреки че е едно от най-продуктивните имена на Diapason Records, шефовете на Адриана не изпълнявали основни точки по договора си, твърди тя в разпространената до медиите информация.

Адриана сама финансирала клиповете и песните си, а освен това плащала и тяхната ротация на продуцента си. Чашата преляла, когато собственици на заведения се обаждали няколко пъти да поръчват изпълнителката за сватби и рождени дни, но получавали дежурния отговор, че е заета и не може да поеме ангажиментите, аргументира тя решението си.

В последно време Адриана живее повече в Италия, отколкото в България, а причината за това е нейният сериозен приятел. Въпреки че влагала доста усилия, изпълнителката била пренебрегвана подобно на други свои колежки като Джорджиа и Антонина, пише signal.bg.

Свързани новини