search icon

Съдби

Мистър България 2012 Мартин Иванов: Не съм къртил Славена Вътова от секс!

Неудобно с Мартин Иванов - Мистър България 2012 Не съм къртил Славена от секс!

Новият гост на репортерката ни Ива Атанасова в предаването на Hotnews.bg ''Неудобно'' e Мистър България 2012 Мартин Иванов.

Пред камерата ни красивият брюнет разкри, че се гордее с титлата си, но никога не би се представил на някого като Мистър България и не би го навирал в очите на хората: ''Гордея се с много повече неща в живота си, като например с това, че съм бил неколкократен републикански шампион и имам медали от международни турнири по плуване.''

За клюките, че е гадже с моделката Славена Вътова, както и че е имал нещо общо с актрисата Деси Бакърджиева, Мартин признава, че и двете са му много близки, но няма интимни отношения с тях:

''Славена Вътова ми е страшна приятелка. Готино е да се напише нещо, което няма значение дали е вярно или не, но да има гръмко заглавие: ''Еди кой си изкъртва от секс еди коя си'' или ''Еди кой си и еди коя си влизат в хотел посред нощите''. Въпросът е, че това не се проверява, в чужбина папараците висят по дърветата, чупят си ръце и крака, а тук никой няма да ме снима, че в хотела нещо правя с нея, или пък как я изкъртвам от секс.'' 

''Когато един човек започне връзка, неговият живот веднага се променя. Започваш по-рядко да се виждаш с приятелите си, цялото си свободно време да се опитваш да го отдаваш на този човек, в което няма нищо лошо, приятно ти е. Но всички други неща ти минават на заден план. Честно да ти кажа, в момента от една страна дори се радвам, че нямам такъв човек, защото ако имах, щях супер много да съм разкъсан между работата, пътуванията и няма да мога да му отделя това време на него или пък на работата и щеше да ми е кофти.'', признава той пред репортерката ни Ива.

''Хората, които искат да се занимават с мода и си мислят, че ще се издържат с нея - в България няма да стане. Ако им се отвори някъде парашута в чужбина - да.'', продължава с откровенията Мартин.

На въпроса свалял ли го е Евгени Минчев пък отговори:

''Искал е да се занимава с PR-a ми и с моите изяви, но съответно нашите контакти на живо са били на събитие, даже имахме снимка и после пак се опитаха да създадат някаква сензация.''

Как е решил да се занимава с мода, уреждат ли се фотосесии и конкурси, още любопитни подробности за отношенията му със Славена и Деси, за спортните му постижения и любопитни случки от личния му живот научете от видеото:

Свързани новини