search icon

Top stories

Албена Вулева налита на жени, опипва мадама на морето (снимки)

Поизтупаната от нафталина тв водеща Албена Вулева има ново гадже

Поизтупаната от нафталина тв водеща Албена Вулева има ново гадже.

Явно на журналистката от кабеларката „Евроком" не й върви не само с телевизиите, ами и с мъжете, защото напоследък блондинката се е преориентирала към представителките на своя пол.

Вулева е била забелязана в компанията на по-млада от нея дама в едно от елитните заведения в курорта Слънчев бряг. Двете жени, видимо щастливи от компанията си и държейки се ръка за ръка, присъствали на откриването на сезона по Южното Черноморие този уикенд.

Бившето момиче на късмета в някогашното шоу на Къци Вапцаров явно е закъсало не само с избора си на партньори, ами и с парите. След като с приятелката си се бръкнали за 20 лева куверт, лесбо партньорките останали с пари само за едно сокче и минерална вода.

Вулева си избрала за събитието имидж на фурия от зората на чалгата. Водещата биела на очи с бухнала прическа, минижуп и кожено яке. Сякаш за да бъде забелязана още повече, юристката по образование непрекъснато вадела телефона си от найлонова чанта, за да си прави селфита.



„Двете останаха цели 5 часа заедно, на една маса, пускаха си ръце под нея, но явно никоя от тях не искаше да бъде мъжът и да почерпи другата, защото си останаха на сокче и вода през цялото време и въобще не им стана неудобно", коментираха присъстващи на партито.

Вулева напоследък нямала почти никакви приходи, защото рейтингът на предаването й „Психодиспансер" се въртял около нула, което означава, че надали ще види приходи от реклама някога.

Според източници любимата на Албена била една от най-популярните в лесбийските среди и неведнъж била засичана в компанията на важни персони.

„Явно на Албена й писна да се занимава с мъже, които само я използват и после я зарязват. Лошото е, че въпросната й нова партньорка също винаги е разчитала на богати лесбийки, които да я издържат, и на бившата звезда от „Сигнално жълто" Вулева ще й се наложи да бръкне надълбоко във финансовите си запаси, греши, ако си мисли, че ще се случи обратното", коментираха запознати.

Свързани новини