search icon

Съдби

Деси Цонева: Янчо Таков ще види детето си след тест

"Имам си и аз пороци, но когато детето ми е с мен, е различно"

"Янчо Таков-младши ще види детето си, когато си направи тест за определени субстанции", категорично заяви пред TV 7 водещата Деси Цонева, която е разведена с него.

„Янчо Таков-младши не ми вдигаше телефона, когато му се обадих, за да го питам къде и синът ни. Разбрах, че го е завел на рожден ден на Тодор Славков. Бяхме в Бояна в заведение и баща ми се вбеси и каза, че с полиция ще отиде там", разказа за последната случка Цонева и добави, че на другия ден бившият й съпруг е завел детето на детска градина и го е оставил там, а тя си го е прибрала после.



„Промених собствения си живот заради Янчо, но и това не се оказа достатъчно. Имам си и аз пороци, но когато детето ми е с мен, е различно.Сега отношенията ни не са добри. Ако Янчо не се държи добре и не се промени, няма да вижда детето. Събирам доказателства от свидетели и обсъждам с адвокати да заведа дело, за да не го вижда повече изобщо. В момента няма да му давам детето. И това ще е така до момента, в който той не си направи тест за определени субстанции, а резултатът е негативен", каза още Цонева.



Водещата каза още, че много се притеснява за сина си, когато е с бившия й мъж, защото той вози детето без специално столче в колата, а е имало й случаи, в които се е качвал зад волана пил.

Свързани новини