search icon

Любопитно

Победителят в ''България търси талант'' нагласен? Фенове на риалитито негодуват!

Дългоочакваният финал на „България търси талант" не мина без скандал

Дългоочакваният финал на „България търси талант" не мина без скандал, пише „Всеки ден".

Големият победител сред родните млади дарования се оказа 17-годишният ром Томас Томов, който впечатли жури и публика с ангелския си глас и заслужено стигна до финала на шоуто, където си оспорва първото място с малката Борислава и Бехайдин.

Когато чу, че печели наградата от 60 хиляди лева, Томас не успя да сдържи сълзите си и дълго и прочувствено плака в ефир.

Макар безспорно да беше най-талантливият от тримата финалисти и да изпълни изключително трудната опера „Турандот" на Пучини безгрешно, победата на младия изпълнител разбуни духовете и вбеси част от почитателите на шоуто за таланти.

Подозренията, че победителят е нагласен още от началото се засилиха от факта, че за трета поредна година риалитито се печели от певец.



„Това е единственият формат, който дава възможност на хора с различни дарби да се изявят. Не е нито „Мюзик айдъл", нито „Гласът на България". Ако действително искаше да се прочуе и заслужаваше да спечели голямата награда, трябваше да се пробва в състезание за изпълнители, като третия сезон на „Х фактор", който започва наесен. Там щеше да се разбере дали наистина е толкова талантлив или е силен само в изпълнението на опери", „Всичко е нагласено - дадоха наградата на това циганче, след като изгониха всички кадърни деца, които се занимават с танци - срамота", изригнаха зрителите, с чиято подкрепа се предполагаше, че Томас е спечелил.

Расистки и обидни коментари по повод произхода на Томов и другия финалист - Бейхадин пък изправиха на нокти националистите и представителите на малцинствата у нас. „Как може да не изберат малката Борислава - единствената българка в този формат. Момиченцето е толкова талантливо, всичко е постигнало само - танцува уникално, а са й казали, че няма да ходи никога. Тя беше истинският победител - всичко е шашма", коментираха ядосани фенове на продукцията.

„Направо ми е неудобно да чета какво пишат за Томас, срамота е да сме такива хейтъри, Той заслужаваше от самото начало да спечели - най-достоен беше", коментира от своя страна актрисата и член на журито Ваня Цветкова.

Есил Дюран пък толкова се влюби в 17-годишния дупничанин, че му нае лична учителка по пеене, с която да работи по гласа си, с което реално му осигури предимство пред другите участници.

Свързани новини