search icon

Интимно

Люси и Камелия разделени от пролетта

Двете обаче предпочитат да не обсъждат това публично

Люси Дяковска не живее с приятелката си Камелия Веселинова и раздялата им е факт от пролетта.

Двете обаче предпочитат да не обсъждат това публично и досега са знаели само най-близките им.

"В момента тя минава през най-трудния си период и знам, че ще се справи, знам че ще премине успешно през него. Хората отстрани никога не могат да разберат какво се случва с нея, защото тя винаги слага усмивка на лицето си."

Това каза за Дяковска Биляна, която е съпруга на брат й Александър, в "Търси се" по Би Ти Ви в неделя. Двете са много близки и когато певицата има проблеми най-много споделя със снаха си.



В токшоуто Дяковска нито веднъж не спомена името на Камелия, но плака много пред тв водещите Нели Хаджийска и Меди Димчева.

Преди 3 години двете се срещат за първи път. Запознават се в столичен ресторант, в който Веселинова е салонен управител, а Дяковска се появява с група фенове, току-що приключила снимките на "Аз обичам България" - състезанието по Нова тв.



След няколко дни Камелия намира телефонния номер на певицата и двете се уговарят да излязат на вечеря. Тогава започва романтичната им връзка.

Двете живяха заедно в Берлин, а след участието им във "ВИП Брадър 4" се преместиха в София. Сега Дяковска се занимава с нов бизнес - има две заведения.

Свързани новини