search icon

Звездите

Анджелина Джоли ще се фокусира върху режисирането

Анджелина Джоли ще остави актьорската си кариера на заден план, тъй като планира да се фокусира върху работата зад камерата

Анджелина Джоли ще остави актьорската си кариера на заден план, тъй като планира да се фокусира върху работата зад камерата.

Джоли смята да посвети времето си на писане и режисиране, както и на работата си за ООН. Тя е специален пратеник на върховния комисар на ООН за бежанците.

"Актьорството ще остане на заден план. Имам чудесна кариера и съм много щастлива, че успях да разкажа всички тези истории и ще работя докогато има какво да кажа", споделя тя.

"Сигурна съм, че ще има още няколко филма. Щастлива съм, че мога да избирам филмите си и да се забавлявам с герои като Господарката на злото", продължава тя.

"Искам да се съсредоточа върху писането и режисирането и преди всичко искам да се фокусирам върху работата си с ООН", добавя Джоли.

Макар да харесва работата си в "Господарката на злото", актрисата споделя, че й е било трудно заради външния вид на героинята й.

"Беше много забавно, но в началото беше трудно. Правим филм, а не театрална постановка, а гласът ми не е такъв по рождение. Това е една красива история и в нея няма много дълбочина. Беше лудо, но и забавно. Надявам се, че хората ще се забавляват", каза Анджелина Джоли пред британското списание "ОК", пише БГНЕС.

Свързани новини