search icon

Любопитно

ABYSMATIC превземат столицата през май

Дръм енд бейс триото ABYSMATIC превзема софийската клубна сцена през месец май

Дръм енд бейс триото ABYSMATIC превзема софийската клубна сцена през месец май.

В края на сезона за много от столичните заведения, ABYSMATIC ще сложат подобаващ завършек на живите си участия, преди да влязат в студиото за да завършат работата по второто си авторско EP и видео.

На 30-ти април, непосредствено преди Гергьовденските празници, групата ще представи втора част на THE PRODIGY TRIBUTE, проект с интерпретации на музиката на британската електро пънк формация, в клуб PLAYGROUND в Paradise Center.

На 2-ри май ABYSMATIC ще гостуват с DJ сет на култовия бар JAZZMATAZZ, малко преди да ударят с тройна сила бар 4 СТАИ на 10-ти май в компанията на LOGO5 и STARTERAs от X-TEAM. На 23-ти май групата отново ще свири в клуб PLAYGROUND в Paradise Center, този път като част от иновативно паралелно събитие, случващо се едновременно в София и в клуб в Берлин посредством двупосочен лайв видео стрийм. На 27-ми май пък, ABYSMATIC се завръщат в бар JAZZMATAZZ с пореден DJ сет, за да закрият сезона и на абитуриентските балове.

Групата същевременно участва в европейското музикално състезание EUROMUSIC, което ще излъчи по един представител от всяка държава, който да се яви на финала в Париж. Гласуването става чрез Facebook на официалния сайт на състезанието и завършва на 10-ти май.

ДАТИ:
30/04 - КЛУБ PLAYGROUND, PARADISE CENTER - THE PRODIGY TRIBUTE LIVE
02/05 - БАР JAZZMATAZZ - DJ СЕТ
10/05 - БАР 4 СТАИ - STARTERAs, LOGO5 и ABYSMATIC LIVE
23/05 - КЛУБ PLAYGROUND, PARADISE CENTER - LIVE в СОФИЯ и в БЕРЛИН
27/05 - БАР JAZZMATAZZ - DJ СЕТ
 

Свързани новини