search icon

Любопитно

Иво Танев се отказва от "Като две капки вода"?

Тв водещият не искал да играе жени на сцената

Иво Танев бил на път да се откаже от участието си в „Като две капки вода".

Тв водещият не искал да играе жени на сцената и едва понасял подготовката за влизането в образ.

Фреди Меркюри, облечен като жена, го преглътнал, но Марая Кери му дошла в повече. Още тогава певецът обмислял да зареже шоуто, но специалистите по женските образи - Павел Владимиров и Къци Вапцаров, го окуражили да не се отказва при първата по-сериозна пречка. Освен това било забавно да си от нежния пол, твърдели изпатилите си мъже.



Той се навил да пробва, но както и зрителите видяха, Марая Кери доста се опъна на нашенеца и той представи едно от най-лошите изпълнения на прочутата коледна песен на американската певица.

След като жребият му отреди да имитира добрия си приятел Веско Маринов, Иво решил да поостане още малко и да си пробва късмета. След изтеглянето на британката Адел обаче Танев съвсем се отчаял. Освен това ненадейно го тръшнала вирусна инфекция, която бързо се влошила, и се контузил, падайки от стълба.



Всичко това много натежало на изпълнителя на „Аладин" и той вече сериозно мислел да напусне шоуто, въпреки че е подписал договор.

Единственият начин да се откаже, без да плаща неустойки, обаче бил да изтъкне наистина сериозна причина да си тръгне, която да не е „не ми се играят жени".

Болестта му вече била овладяна, а контузията не била толкова тежка, така че Танев ще трябва да измисли нещо друго, за да излезе сух от „Капките".

Свързани новини