search icon

Звездите

Скарлет Йохансон нямала желание да играе

Актрисата Скарлет Йохансон загубила вдъхновение за актьорската си кариера

Актрисата Скарлет Йохансон загубила вдъхновение за актьорската си кариера. За известен период от време тя не откривала цел в кариерата си до 2009 г., когато става част от продукцията A View from the Bridge.

Актрисата споделя, че завръщането на сцената съживило любовта й към актьорската игра.

Скарлет се чувствала невдъхновена от работата си и загубила чувството си за целеустременост, което се възродило, когато през 2009 г. била избрана за бродуейската пиеса A View from the Bridge.

"Не бях вдъхновена от работата си за известен период от време. Не разбирах каква е целта на всичко това. С пиесата осъзнах, че обичам да играя, това е моята дарба и това искам да правя", казва тя.

29-годишната актриса споделя, че винаги е била със състезателен характер и е била решена да получи ролята на Черната вдовица в "Отмъстителите". Тя дори боядисала косата си в червено преди втората среща с режисьора Джон Фавро.

"Ако искаш нещо, трябва да се бориш за него. Това е нещо, което научих преди много време. Като по-малка имах силно изразен състезателен характер", казва тя в последния брой на списание "Венити Феър".

Скарлет призна също, че въобще не се интересува от социалните медии. "Всичко това със социалните медии ме кара да полудявам", казва тя, пише БГНЕС.

Свързани новини