search icon

Любопитно

800 000 долара за пълно Джеймс Бонд преживяване

Ако сте голям фен на Джеймс Бонд, който няма нищо против да прекара 21 дни "в обувките" на известния персонаж, то това вече е напълно възможно

Ако сте голям фен на Джеймс Бонд, който няма нищо против да прекара 21 дни "в обувките" на известния персонаж, то това вече е напълно възможно.

Освен почитател на магнетичния Бонд, трябва да сте и доста богат човек, готов да похарчи близо 1 млн. долара, за да се озове на част от красивите пейзажи, снимани във филма.

За най-големите фенове на поредицата, екипът на Select Collection е събрал на едно място всички върховни изживявания на героя, пресметнал е дестинациите в брой и е определил крайна цена за пътуването – 800 000 долара.

Според информацията за пътуването, приключението започва от задния двор в къщата на Джеймс Бонд в Лондон, Великобритания, преминавайки през почти цяла Европа, посещавайки екстравагантни дестинации като Монако и Венеция, преживявайки някои от най-големите приключения на агент 007. Пътуването отвежда авантюристите до Тайланд и завършва в Ямайка, където гостите отсядат в имението на Иън Флеминг, пише БГНЕС.

Свързани новини