search icon

Звездите

Джони Деп показа годежния си пръстен (снимки)

Джони Деп потвърди слуховете, че ще се жени за Амбър Хърд, като демонстрира годежния пръстен на ръката си

Джони Деп потвърди слуховете, че ще се жени за Амбър Хърд, като демонстрира годежния пръстен на ръката си.

Това стана на премиерата в Япония на най-новия филм на Деп "Трасцендентално", в който той си партнира с Морган Фрийман и Пол Бетани. На въпроса ще се жени ли за Амбър актьорът отговори така: "Фактът, че нося годежен пръстен какво ви говори?" Деп дори вдигна ръка, за да покаже на всички пръстена с диамант върху безименния си пръст.



Това ще е първият официален брак за Деп, който живя 14 години с френската актриса и певица Ванеса Паради, но така и не се венча с нея, въпреки че двамата имат две деца. "Не съм много добър в сватбените неща. Пък и за мен това е просто формалност. Но за жените очевидно не е", признава 50-годишният Деп, който се запозна с 27-годишната Хърд по време на снимките на "Дневниците на един пияница" в Пуерто Рико през 2009 г.

В "Трансцендентално" Деп играе учен, опитващ с да създаде разумна машина, която да комбинира цялото познание за света с човешките емоции. Постиженията му са му донесли слава, но също така са го направили главна цел на анти-технологични екстремисти, които няма да се спрат пред нищо, за да ликвидират творението му и самия него, пише БГНЕС.

*Джони с Амбър

Свързани новини