search icon

Top stories

Жената и любовницата на Емил Русев с еднакви пръстени, Виктория лъже за гаджето

Казановата Емил Русев предложил брак на сегашната си съпруга Христина и на любовницата си Виктория Джумпарова с еднакви пръстени

Казановата Емил Русев предложил брак на сегашната си съпруга Христина и на любовницата си Виктория Джумпарова с еднакви пръстени.

Първа показа бижуто от бяло и жълто злато моделката, която го носи на обувката си, за да демонстрира, че не държи на него и заслужава да се валя в калта. Джумпарова вече на няколко пъти разказа как Емил паднал на колене в локва на улица в Солун и й поднесъл пръстена с молба да се ожени за него, въпреки че тогава била едва на 16 години, а той - вече семеен. Тя непрекъснато размахва пръстена с повод и без повод, докато Христина запази мълчание за своето годежно бижу до петък вечер.

В откровен разговор с продуцентите на „Къртицата" тя не успя да скрие, че притежава същия пръстен с любимия микс на мъжа си от два вида злато. Съпругата обаче категорично отказа да го покаже и дори опита да омаловажи скандалното съвпадение. Емил пък продължава да твърди, че е подарил пръстен на Джумпарова, но категорично отрича той да е бил годежен.

*Христина и Емил

Манекенката се замеси и в друг скандал, след като ММА борецът Борислав Иглев се отрече от нея. Въпреки уверенията на Вики, че двамата са любовна двойка, силовакът опроверга думите й.

„Тя лъже, че сме гаджета. Никак не ми е приятно, че Виктория споменава името ми и твърди, че имаме връзка. Нещата между нас приключиха още в края на миналата година. Аз нямам нужда от връзка с такъв тип жени и не желая името ми да се използва за рекламни акции", избухна боецът.

Според думите на Иглев с Виктория са се разделили заради несходство в характерите. През декември м.г. - след едногодишна връзка, те решили, че нещата не се получават и категорично сложили край на връзката, след което останали приятели.

*Виктория с Борислав

Свързани новини