search icon

Любопитно

Димитър Цонев: Благодаря , колеги...

"Лице в лице" винаги ще бъде част от мен..."

Димитър Цонев вече няма да води "Лице в лице", след като стана ясно, че предаването се съкращава и от понеделник, 17 март, ще бъде между 25 и 30 минути.

„Кратките, но силно информативни формати са основна характеристика на добрата съвременна журналистика“, обоснова се Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт” в bTV Media Group.

След като стана ясно, че напуска формата, Димитър Цонев сподели във "Фейсбук":

"След всичко, което се случи в последните дни, съм убеден, че журналистическата гилдия в никакъв случай не е загубила критерий за добро и зло. Благодаря на всички колеги, приятели и верни зрители за подкрепата. "Лице в лице" се получи като тв предаване, защото се правеше със сърцето и душата на целия малък и сплотен колектив. Тази година и половина - всеки делничен ден - мислихме само и единствено за драгите зрители. Не знам дали сме били обективни, но сме искали да бъдем, не знам дали сме били полезни, но с цялата си душа работихме за това."



От понеделник водеща на предаването ще бъде Цветанка Ризова. Димитър Цонев е убеден, че тя е водеща с изключителни качества:

"Поздравления за Цветанка Ризова, Бисера Ангелова и Уляна Пръмова. Страхотни сте. Дано някога се съберем отново.... "Лице в лице" винаги ще бъде част от мен...Ако бях слабохарактерен, тук трябваше да се разплача, ама напук, май ще се удържа... Благодаря , колеги..."

Свързани новини