search icon

Любопитно

Росица Пейчева журира млади таланти

Росица Пейчева ще бъде част от тазгодишното издание на традиционния фолклорен фестивал “Орфеево изворче”

Росица Пейчева ще бъде част от тазгодишното издание на традиционния фолклорен фестивал “Орфеево изворче”.

Певицата бе удостоена със специална покана и честта да е сред журито на конкурса, който се провежда ежегодно в Стара Загора.

Този форум, който вече има 13 издания, дава възможност за изява на талантливи деца, ученици, студенти и преподаватели в областта на фолклора. Освен като популярен и талантлив изпълнител, Пейчева е известна и като доказан вокален педагог, който от години предава своя опит на млади таланти.

Звездата на телевизия “Планета Фолк” признава, че е изключително поласкана и горда от тази покана, защото тя е още едно признание за труда й, съобщават от музикалния канал.

Росица Пейчева ще бъде жури в раздела за “Индивидуални изпълнители – певци и инструменталисти”. Певицата издава, че е щастлива, че ще се включи в инициатива, която съдейства за запазване и обогатяване на българската национална култура.

Гласовитата родопчанка не е забравила и за своите многобройни почитатели, които иска да зарадва с нови и интересни проекти. В момента изпълнителката внимателно подбира нови песни, с които да обогати своя репертоар, пише signal.bg.

Свързани новини