search icon

Съдби

Емил Русев на косъм от смъртта заради Виктория Джумпарова (видео)

Бизнесменът Емил Русев, чиято бивша любовница Виктория Джумпарова влезе в „Къртицата", се е разминал на косъм от смъртта

Бизнесменът Емил Русев, чиято бивша любовница Виктория Джумпарова влезе в „Къртицата", се е разминал на косъм от смъртта.

Според специалистите, приели Русев в болница след драматичното живо предаване миналата седмица, по време на което лъсна истината за изневерите му, той се е разминал с фатален инфаркт.

Появата на манекенката Виктория Джумпарова пренареди всички създадени до момента отношения между участниците в Базата.

Заплетената любовна интрига между Виктория и Емил Русев раздели Базата на два лагера. Алексанър-Сано, Бориса, Марина и Индира демонстративно и грубо изразиха отношението си към драмата на Виктория и твърдо заеха страната на семейство Русеви.



Самият Емил Русев, на когото емоциите дойдоха в повече и получи хипертонична криза, прие нова тактика спрямо бившата си голяма любов - пълно игнориране.

Той е вече изписан от болницата и участва във всички мисии. На страната на излъганата любовница застанаха Гергана, Ивайла и най-яростният противник на Емил Русев - Борислав.

Според източници най-вероятно саботьорът ще бъде разкрит до две седмици, тъй като повечето състезатели били съвсем близо до разобличаването на Къртицата.

Почти сигурно е, че в тази роля е влязла някоя жена от групата на по-неизвестните участници, пише ''Всеки ден''.

Свързани новини