search icon

Любопитно

Порно в „Под прикритие“ (видео)

Хитовият сериал на БНТ „Под прикритие" вече спокойно може да бъде наричан порно филм вместо криминална сага

Хитовият сериал на БНТ „Под прикритие" вече спокойно може да бъде наричан порно филм вместо криминална сага.

Брутални секс сцени взеха акъла на зрителите и минаха границата на добрия вкус. Макар по-обръгналата част от аудиторията да остана доволна от развитието на сюжета, шокираните са в пъти повече. Слава Богу, телевизията бе взела предпазни мерки и бе изместила последния епизод, който досега започваше в 20:45 ч. в неделя, за 22:00 часа.

Освен грубия език и сцените с насилие и убийства сценаристите се изявиха с нов опит за хард порно във филма. В сцената участват актьорът Мариан Вълев и фолк певицата Емануела. Екранният образ на Вълев - Куката, отива да се разтуши със своя стара любовница в жилището й. Преди да пристъпят към действие, той и проститутката поемат подобаващо количество наркотици, след което Куката й разкъсва бельото. Въпреки че Емануела все пак остава по халатче, което прикрива интимните й части, следва страстна сцена, в която той се опитва да я обладае, но засича. От безсилие дори посипва лицето й с кокаин. Тъй като лошото момче не се справя със „задачата", става груб и буквално започва да ръмжи, а партньорката му го изгонва, крещейки: „Животно!".



Върхът на бруталността обаче бе началната сцена на кримката, в която мафиотският бос Иво Андонов (Захари Бахаров) се забавлява с проститутката Дарина, която му прави дълбока и продължителна свирка. Почти безмълвната еротична случка изобилства от телесни течности, които се размазват по лицето на момичето, а камерата следи изцапаното й със сперма лице в близък план, без каквато и да е било цензура или мисъл, че и невръстни хлапета гледат и подражават на актьорите. За капак след фелациото Дарина „открадва" семето на Бахаров, пазейки го в устата си и го изплюва в епруветка, която отива право в ръцете на врага му Джаро.

В началото на годината бяха подадени няколко жалби срещу националната телевизия именно заради секс сцените и вулгарния език в „Под прикритие". Тогава глобата им се размина, но от Съвета за електронни медии издадоха предписание да се смени часът на излъчване, за да се предпазят децата. В първите епизоди от 4-ти сезон сцените бяха дори много по-смущаващи. Освен щедрите псувни и цинизми се стигна и до лесбийски порно сцени. Обществената реакция беше мигновена и сценаристите понесоха много критики. От екипа пък се оправдаха, че това е реалността в сферата, която представят във филма. Не можело да очакваме гангстери и наркопласьори да се изразяват литературно.

Откакто е започнал новият сезон на сериала, гафовете не спират. В епизода от тази неделя беше включено безпрецедентно продуктово позициониране на фармацевтичната компания. Оказва се, че собственикът й Огнян Донев е броил луди пари, за да споменат името на фирмата му като реплика между героите. В сцената любовницата на комисар Попов - прокурорката, чийто прототип от живота е скандалната обвинителка Ася Петрова, протеже на бившия МВР шеф Цветан Цветанов, решава кръстословица. Бойка Велкова, която играе ролята, се затруднява да попълни името на „голяма българска фармацевтична компания, известна и в чужбина". Тогава Владо Пенев самодоволно произнася името й. Донев е сред официалните спонсори на продукцията, но досега рекламата се ограничаваше до финалните надписи „С подкрепата на...". Коментарите не закъсняха и подразнени зрители веднага припомниха как в предишните сезони героите от „Под прикритие" постоянно пиели обезболяващи на фирмата.

Свързани новини