search icon

Любопитно

Теди Кацарова представи кулинарна книга

Книгата носи името "От двете страни на съвършената храна"

Как се прави индонезийският специалитет наси горенг, виетнамска супа по датски, канелени рулца или мусаката, която бабата на Теди Кацарова приготвяла.

Тези и много други рецепти са описани в новата книга на певицата и професионалния готвач Филип Петров "От двете страни на съвършената храна" от издателство "Труд".

На представянето в петък вечерта бяха майката на Теди - Силвия Кацарова, със съпруга си Любомир, Диляна Попова, проф. Пимпирев, Николета от "Африка: звездите сигурно са полудели" и други.

Освен че показа на гостите как се приготвя хумус, грис халва и сьомга, Теди Кацарова ги поздрави с няколко свои парчета, които изпълни на живо с музиканти.

Свързани новини