search icon

Звездите

Цветелина Янева: Освен лошо и отрицателна енергия, друго не ми носи славата

Изпълнителката каза, че ще спази обещанието си да представи поп албума си през октомври тази година

Цветелина Янева, която получи приз "Баладичен хит на 2013 година" за песента "Без думи" на наградите на Планета ТВ и бе освиркана от публиката в зала 1 на НДК, броени минути след като слезе от сцената сподели пред камерата на ЬTV, че и клипът е достоен да бъде "Клип на годината", да е в номинация.

Изпълнителката каза, че ще спази обещанието си да представи поп албума си през октомври тази година. Видимо с помрачено настроение от реакцията на зрителите в залата, звездата на "Пайнер" заяви, че проектът, който подготвя, не е за тази публика.

"Пея друго, но това е моят стил, аз съм учила точно това и винаги съм искала да пея. Аз не го правя за тези хора, които са в залата тази вечер, определено. Не е за агитките, които бяха тази вечер" - подчерта тя, пише signal.bg.

На въпрос дали е огорчена и разочарована от случилото се по време на връчването на наградата й, тя обясни: "Аз вече съм претръпнала. Определено съм от певиците, за които много се говори и по различни поводи. Аз съм чиста пред моята си съвест, правя нещата заради себе си. Освен лошо и отрицателна енергия, друго не ми носи славата".

Без да влиза в подробности, Янева даде да се разбере, че и приятелят й, и близките й не вземат насериозно грубото поведение на някои фенове.

"На никого в моето обкръжение и близък човек не му пука. Ние знаехме за събирането на агитката. Той си знае човекът, който го е направил, но дано да се чувства по-добре. Хората с това се хранят, когато нямат други неща в живота си. Старая се да правя добри проекти, може би по-добри от на някои други, затова на много хора не им харесвам, но на мен така ми харесва и трябва всички да правим най-доброто, което можем" - сподели тя.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ НАГРАДИТЕ НА ПЛАНЕТА ТУК:

12 Годишни музикални награди на Планета - 2013, Награди

12 Годишни музикални награди на Планета - 2013, Концерт

12 Годишни музикални награди на Планета - 2013, Бекстейдж

Свързани новини