search icon

Интимно

Тайната на перфектните форми на Бионсе

Дори по принцип да не си падат по пищни чернокожи мацки, малцина са мъжете, които биха устояли на горещата Бионсе

Дори по принцип да не си падат по пищни чернокожи мацки, малцина са мъжете, които биха устояли на горещата Бионсе.

Малко са жените, които пък с ръка на сърцето, биха казали, че не харесват кръшното й, женствено тяло. Невинаги обаче поп идолката е изглеждала толкова неотразима в корсет, каквато я видяхме на наградите "Грами". Някога като част от Destiny's Child тя имаше доста по-пухкави форми.

Какво се случи с фигурата на Бионсе и каква е тайната на безупречните й извивки? Тайната разкрива нейният личен фитнес инструктор Марко Борджес, пише tv7.bg.

Оказва се, че в диетата на дивата не се крие нищо революционно, точно обратното. Истината както винаги е простичка – Бионсе е веган.

Е, може би не 100-процентов, но по думите на Борджес певицата се храни основно с растителна храна, като целенасочено избягва животинските продукти и мазнини, но от време на време си позволява да си хапва риба.



Разбира се, да си веган не е достатъчно условие, за да изглеждаш перфектно като Бионсе. Нужни са и многочасови тренировки в залата. Активно движение и танци поддържат горещото дупе на Бионсе неустоимо.

Борждес споделя, че всичко в режима на звездата преминава под знака "здраве и благоденствие". "Тя просто иска да се чувства добре.".

Съвсем скоро започват великденските пости и за много дами това може да е един добър повод да минат на Бионсе-режим. Не забравяйте обаче и спорта, както и редовните танци с широка усмивка.

Свързани новини