search icon

Любопитно

Ирина Флорин пуска колекция мебели

Изпълнителката на "Цвят лилав" има собствена марка за интериорен дизайн

Ирина Флорин усилено работи върху пускането на специална колекция мебели, сподели певицата навръх рождения си ден вчера.

Изпълнителката на "Цвят лилав" има собствена марка за интериорен дизайн. Ирина и хората, на които се доверява за проектите си, са се заели да сътворят специални фотьойли, облицовани с кадифе и коприна.

"Заедно с картините, които се харесаха на много хора, смятаме да направим цели кътове за домовете. Нещата се изработват бавно, с много анализ. Но пък влагаме цялата си позитивна енергия в тях. Сигурна съм, че ще носят късмет на тези, които ги вземат.", споделя Ирина Флорин.

Новата линия мебели ще има своята медийна премиера преди лятото. Въпреки че пораства с една година, любителката на лилавия цвят ще мисли върху новите мебели дори и на трапезата за рождения си ден.



"Ще заведа една група любими мои хора на тайландски ресторант, защото обичам тази кухня. След това близо седмица ще имам обеди и вечери с мои приятелки. Хората, които обичам, са много и често са от доста различни сфери на живота. Няма как да събера всичките на едно място.", допълва празнуващата звезда.



Флорин си е обещала тази година да пътува много. Харесва екзотичните дестинации и е забелязала, че винаги свършва доста повече работа, докато е на път.

Ирина тайничко се надява и тази година някой да я изненада с подарък, какъвто получила ден преди миналия си рожден ден - билети за пътуване до остров Тенерифе.

Свързани новини