search icon

Top stories

Катето Евро пуши марихуана със сина си

Това ги карало да се отпускат след натовареното ежедневие

Катето Евро неочаквано призна, че със сина си се събират понякога в общи компании и пушат трева до насита.

Това ги карало да се отпускат след натовареното ежедневие.

За Сашо Кадиев е повече от всеизвестно, че често прибягва до марихуаната за успокоение на душата, но за Катето Евро това е нещо съвсем ново, пишат от skandalno.net

Дали е придобила навика сега, или го е крила досега, тя не уточни



Актрисата и тв водеща е серизона и известна фенка на пиенето, никога не отказвала почерпка с повод или без повод, твърдят нейни колеги от телевизията. Но новината за дрогата им дойде малко в повече

Катето се чувствала много самотна в празната си къща, където вече няма ни мъж, ни приятел и често намирала утеха в чашката с вперен в телевизора поглед, защото не знаела кое предаване ще я поканят да коментира и трябвало да бъде подготвена. Ролите в киното също понамалели.

Евро е на мнение, че марихуаната трябва да се легализира. Според нея в натовареното ежедневие тя се явявала лекарство и би помогнала на много хора да се чувстват по-добре и да се отърват от черните мисли.

Актрисата се откъсва от тези мисли през пролетта, когато започне да копае градинката си. Тя се хвали, че отглежда всички зеленчуци сама, затваря ги в буркани за зимата, цяло лято има прясна салата за ракийката, а млякото пък купува от овчар от близко село.

Свързани новини