search icon

Звездите

Искат от Обама да се произнесе за Бийбър

Като че ли Барак Обама си няма достатъчно проблеми

Като че ли Барак Обама си няма достатъчно проблеми за решаване, ами сега и неговата администрация е помолена да се заеме с "тежкия" въпрос, касаещ депортирането на певеца Джъстин Бийбър от страната.

До днес по обяд петиция на сайта на Белия дом, призоваваща за депортирането на канадския изпълнител от САЩ, е събрала 100 000 подписа, необходими за внимание от страна на президента.

"Ние, народът на Съединените американски щати, смятаме, че сме погрешно представени в света на поп културата. Искаме опасният, безразсъден и разрушителен г-н Джъстин Бийбър да напусне страната ни. Той не само застрашава безопасността на народа, но и оказва пагубно влияние върху американските младежи. Ние, подписалите се, искаме Джъстин Бийбър да напусне Америка", каза в изявление създателят на петицията Дж.М. от Детройт.



За момента няма реакция от Белия дом, на чийто сайт са публикувани и други организирани подписки. Коментар няма и от страна на Джъстин Бийбър, който според клюкарските издания се е завърнал в Лос Анджелис след почивка на плажа в Панама през уикенда, пише БГНЕС.

Свързани новини