search icon

Любопитно

Ива Екимова: Щастлива съм

"Има мъж до мен, който приема дъщеря ми като свое дете"

"Вярвам, че най-сигурният начин да разсмееш Всевишния е да си правиш планове. Щастлива съм, че има мъж до мен, който приема дъщеря ми като свое дете и се грижи всеотдайно и с любов за нас", казва Ива Екимова, за която не говорят само жените.

Красавицата е в окото на бурята още от времето, когато беше момиче на късмета в шоуто "Невада". После се омъжи за Дими от "Сленг" и станаха оживено коментирана светска двойка.

След като го загуби, тя заживя с приятеля му Петрозар и отново предизвика клюки.

Ива обаче си има успешна кариера на специалист по връзки с обществеността и телевизионна водеща на шоуто "Жените говорят".



"Тайната на успешната ми кариера е всеотдайност и трудолюбие", казва още тя в откровеното си интервю за "Всичко за семейството", в което участва и дъщеря й Дара. Споделя още, че е щастлива с дъщеря си, която вече е избрала "Да стане като тати", и с всеотдайния Петрозар.

Разказва как съчетава майчинството с работата, говори за музикалната дарба на дъщеря си и за най-съкровеното си желание Дара да е щастлива.



"Никога няма да бъда майката, която искам да бъда, защото никога няма да съм сигурна достатъчно всеотдайна ли съм като родител. Правя ли достатъчно? Мога ли повече, ако мога - какво още?", добавя Ива Екимова пред в. "Всичко за семейството".

Свързани новини