search icon

Съдби

Коко вдига палат за Анелия, Емилия беснее!

Цял куп звезди се заселиха във ВИП квартала „Драгалевци“

Цял куп звезди се заселиха във ВИП квартала „Драгалевци“.

След като Константин е закупил парцел там и напролет вдига къща, дойде ред и на фолк дивата Анелия, която е получила солиден подарък от бившия си мъж.

И двете чалга звезди чакат зелен сигнал, след който собствениците на имотите ще започнат да ги застрояват. Първата копка на Коцето щяла да се осъществи напролет, а живот и здраве, на по-късен етап ще се пренесе със семейството си и ще напусне сегашния дом, в който живее под наем.

За Анелия старта на изграждането на луксозен дом ще започне значително по-късно, тъй като очаква допълнително финансови инжекции от бившия си Коко Динев, пише в. „Уикенд“, цитира hotarena.net.

Фурията се е сдобила със земята не чрез собствени пари, а благодарение на собственика на Локомотив Пловдив. В момента тя живее в апартамент, който е сватбен подарък от кума, покойният Жоро Илиев.

Динев обаче искал да подсигури нея и дъщеря им, като им даде спретнат и уютен по-голям дом. Бизнесменът се оправдал пред половинката си Емилия, че имотът ще е на името на щерка му и майка й няма да има нищо общо. Въпреки това блондинката била бясна и обвинила съперницата си, че сама е изпросила къщата.

„Аз му родих син, а не ми е дал една кърфица, а на тая никаквица цяло имение вдига”, беснеела Емилия, пише pik.bg.

Свързани новини