search icon

Top stories

Валери Божинов паркира на място за инвалиди (снимки)

Невероятна наглост! Такъв беше коментарът на стотиците свидетели, които видяха преди броени дни как ултралуксозното червено „Бентли" на Валери Божинов престоя с часове на паркомясто за инвалиди

Невероятна наглост! Такъв беше коментарът на стотиците свидетели, които видяха преди броени дни как ултралуксозното червено „Бентли" на Валери Божинов престоя с часове на паркомясто за инвалиди пред хипермаркет на столичния бул. „Симеоновско шосе".

Папараци успяха да изловят първо по светло, а после и след залез слънце паркирания върху син квадрат гъзарски автомобил на стойност 700 000 лева, с който футболистът редовно парадира.

„Как не го е срам този простак?", дивяха се от възмущение клиентите на магазина, станали очевидци на акостирането на Валери върху специализираното място, отредено за хора с увреждания, пише ''Всеки ден''. То е обозначено със знак и с рисунка на инвалидна количка, която може да ти извади очите и се разбира дори от идиот какво точно значи. На него могат да паркират единствено инвалиди, на които е издаден талон след решение на ТЕЛК.



„Нямаше други свободни места и този самонадеян хвалипръцко с мръсна газ се засили към синия квадрат, слезе, щракна си алармата и се отправи нанякъде", разказаха свидетелите на Божиновото нахалство. Това се е случило в ранния следобед на миналия петък, а по късна доба колата още продължаваше да е там.

Ако си мислите, че футболистът е прекарал часове в пазаруване в магазина, лъжете се, от него не е имало и помен в хипермаркета. Клиентите предполагат, че Валери само е зарязал автомобила там, а впоследствие се е запилял в хотелските комплекси съвсем наблизо. В тях обаче паркингът е платен, а на Божинов явно му се е досвидяло да даде 5 лева, след като може спокойно и най-вече безплатно да заеме мястото на човек с увреждания, въпреки гарантираното от държавата право за достъп.



При такова нарушение глобата, която се предвижда от закона, е между 300 и 500 лева. Освен това, при подаден сигнал паяк трябва да пристигне веднага и да вдигне колата. Дали някой се е сетил да алармира администрацията на „Паркинги и гаражи", не е ясно. Вторият вариант е това да се е случило, но служителите да са се притеснили да закачат толкова скъпа кола. Има и трета възможност, която всъщност е най-скандална - Валери да е успял да си извади талон за инвалидност и да паркира с пълно право на синьото място. Това е само хипотеза, която всички се надяват да не е реална.

Припомняме:

Свързани новини