search icon

Top stories

Взимат детето на Жана от „Х Фактор"

Дълбока драма преживява Жана Бергендорф от „Х Фактор"

Дълбока драма преживява Жана Бергендорф от „Х Фактор".

Любимката на зрителите на формата е изправена пред реална опасност да й отнемат детето. В момента то живее в Дания при родителите на бившия й съпруг, а свекърва й се зарича, че никога няма да й го даде.

Дали Жана Бергендорф ще задържи детето, или то ще остане при мъжа й Стефан, ще решава съдът. От цяла година обаче певицата живее в постоянно напрежение, че последната дума на магистратите няма да бъде в нейна полза, пише ''Всеки ден''.

Свекърва й, която е истинската причина да се раздели с бащата на детето си, прави всичко възможно да я изкара лоша майка, лека жена и наркоманка. Като основание за това тя изтъква музикалната кариера на бившата си снаха, нейното обкръжение от „творчески личности", пристрастени към алкохола, дрогата и бохемския живот. Отделно от това лоша услуга на Жана прави това, че живее в България вместо в Дания, където е малкият Леон.



„Тя изостави детето, не може да се грижи за него, няма качества за майка", твърди по-възрастната жена. На която й е много лесно, дапредстави снаха си като пропаднала жена, изтъквайки, че Жана работи до късно вечер по заведенията. Всъщност идеята да разделят момченцето от майка му е лично нейна. Когато Жана се връща в България през пролетта на 2012 г., тя взима и детето. Убеждават я обаче да го изпрати уж за малко в Дания при баща му. Той така и не й го връща, убеден от майка си, че му прави услуга.

Свързани новини