search icon

Звездите

Елена Петрова плака за Чочо

Горещи сълзи от мъка напълниха очите на Елена Петрова при спомена за покойния Чочо Попйорданов

Горещи сълзи от мъка напълниха очите на Елена Петрова при спомена за покойния Чочо Попйорданов.

Актрисата се разплака в студиото на „Всяка неделя", докато гледаше епизод от филма „Граница", в който си партнира с колегата си, отишъл си без време. В емоционалната сцена той я учи да казва „Обичам те", пише ''Всеки ден''. Оттогава насам тя казва думичките по този начин.

Петрова гледаше с насълзени очи и прочувствено обясни, че годината е била много тежка за нея заради загубата на Попйорданов. Тя научила вестта за смъртта му, докато снимала новия си филм „Вила Роза". В него сюжетната линия се върти около предсказание на Ванга за бъдещето на света и България. Петрова не разкри подробности, за да направи реклама на новата лента. Красавицата лекува тъгата си по Чочо с работа с друг колега - Калин Врачански. „С него се разбираме с половин дума, понякога дори няма нужда да говорим, за да изиграем точния жест, вярната сцена. Чувствам се много уютно с Калин", разтопи се Елена. Двамата с актуалния секс символ си партнираха в сериала „Стъклен дом" и продължиха работата си във „Вила Роза".

Сюжетът е вдъхновен от действителни случаи, описани в разсекретените архиви на МВР. Историята на филма, определен амбициозно като психотрилър с елементи на хорър, ни връща в 1985 година и проследява събитията около шокиращи убийства.

„Предана съм към занаята, залагам си главата", обясни работохолизма си актрисата. Тя призна, че не осъзнавала голямата си популярност и успех през 90-те години на миналия век, защото всички се случило твърде бързо. „Бях едва на 17 години, не осъзнавах, че съм покорила върха", спомни си тя наградата в Москва за главна женска роля, която взима за „Козият рог 2". Режисьорът Николай Волев я вижда случайно на стълбите на софийската библиотека. През 1993 година Елена заедно със свои колеги и приятели е окупирала сградата като част от студентската стачка, а родителите на окупатори ги снабдяват с храна чрез кофи, пълни с провизии, които спускат през прозорците на сградата.

Свързани новини