search icon

Звездите

Погребаха Пол Уокър

Звездата пое последния си път седмица след катастрофата

Седмица след ужасната катастрофа, която отне живота му, актьорът Пол Уокър бе погребан.

Хиляди се събраха да изпратят звездата от „Бързи и яростни“ в последния му път. Актьорът бе изпратен от фенове, приятели и тълпи обикновени хора, които задръстиха пътя до Санта Кларита. Шосето, където звездата намери смъртта си бе затрупано от свещи, а хиляди се струпаха, за да го изпратят в последния му път, съобщава kliuki.ws

Самата погребална церемония бе в тесен семеен кръг и само най-близките на актьора присъстваха на нея. Тя бе затворена за медиите, тъй като роднините на Пол настояха обществеността да уважи мъката им.

Междувременно приятели и почитатели на Пол си организираха собствена възпоменателна церемония на пътя край Санта Кларита, пишат от abcnews.go.com. И въпреки недоволството на властите, че събирането им не е законно, настояха да проведат събирането си.

Пол Уокър загина на 30 ноември при тежка автомобилна катастрофа. Той и спътника му Роджър Родас, загинаха вследствие на фатален удар с крайпътно дърво. Разследването установи, че актьорът и приятелят му станали жертва на техническа неизправност в автомобила. И че ако не бе повредата в спирачките и последвалата експлозия днес двамата можеха да бъдат живи.

Свързани новини